ماشین آلات ساختمانی

گروه صنعتی نادری با چندین سال تجربه در عرصه ماشین آلات ساختمانی آماده مشاوره و ارائه خدمات و تجربیات خود میباشد

ادامه مطلب

ماشین آلات راهسازی

ساخت و واردات ماشین آلات راهسازی از فعالیتهای اصلی گروه صنعتی نادری میباشد. برای خرید و مشاوره با ما در تماس باشید

ادامه مطلب

ماشین آلات کشاورزی

گروه صنعتی نادری همواره این افتخار را داشته که همراه با کشاورزان در خدمت توسعه کشاورزی مکانیزه کشور باشد

ادامه مطلب

آبرسانی

گروه صنعتی نادری با داشتن دانش تجربه انتقال آب مورد نیاز مصارف گوناگون آماده ارایه خدمات میباشد

ادامه مطلب

الکترو موتور و گیربکس

ارائه مشاوره تخصصی جهت تامین انواع گیربکس و الکتروموتور

دیزل ژنراتور و ژنراتور

تهیه ، فروش و مشاوره ژنراتور مورد نیاز شما در برندهای مطرح

ساختمانی

راه سازی

کشاورزی

آبرسانی

موتور ژنراتور و ژنراتور

بچینگ

مخلوط کردن بتن از جمله عملیاتی است که برای همه کارگاه های ساختمانی از اهمیت خاصی برخوردار است. روش های بسیاری برای اختلاط بتن وجود دارد که از مهمترین آن ها می توان به بچینگ اشاره کرد. برای تهیه بتن با کیفیت خوب و یکنواخت، اجزای تشکیل دهنده آن باید به دقت اندازه گیری و مخلوط شوند. توزین و اندازه گیری به روش وزنی انجام می شود. روش توزین و اندازه گیری به روش حجمی برای مصالح سنگی خصوصاً ماسه مجاز نیست. کارگاه ساخت بتن باید دارای امکانات کامل برای دریافت و انبار کردن، حمل، اندازه گیری مصالح برای ساخت بتن باشد. نوع و ظرفیت تجهیزات حمل بتن با ظرفیت های خواسته شده، تناسب داشته باشد، به گونه ای که در مخلوط نمودن و تهیه نمودن بتن با توجه به برنامه زمان بندی پروژه وقفه ای ایجاد نشود. بچینگ دستگاه بتن ساز ثابتی است که  در مرکز تهیه بتن نصب می شود. از این دستگاه جهت مصرف بتن های با حجم زیاد در ساختمان های عظیم بتنی مانند تونل سازی، زیرسازی جاده ها و باندهای فرودگاه، سد سازی و همانند آن ها، استفاده می شود. با توجه به گستردگی حجم عملیات بتنی در اشکال و ظرفیت های مختلف ساخته می شود. دستگاه های بچینگ در فرم های مختلف و با ظرفیتهای 36 تا 46 متر مکعب در ساعت قدرت بتن سازی دارند. دستگاههای بچینگ در فرم های مختلف بر روی پایه های بلند سوار شده اند به گونه ای که ماشین های حمل بتن می توانند در زیر قیف آن قرار گیرند. دستگاه بچینگ به گونه ای مستقر می شود که قادر باشد از مخازن مختلف، شن و ماسه دانه بندی شده را انتخاب کرده و برای اختلاط توسط تسمه نقاله های افقی و بالابرهای کاسه ای عمودی به دیگ مخلوط کن هدایت نماید. دستگاه بچینگ از دیگ های مخلوط کن، بارکن، ترازوها و سیستم مخصوص تغذیه آب و سیمان و کنترل مرکزی تشکیل شده است. بچینگ تشکیل شده است از:

  1. انبار مواد کمکی (ذخیره)
  2. دریچه های خروجی برقی (خودکار)
  3. مخزن سیمان مورد نیاز با دریچه های حلقوی خودکار
  4. مخزن مواد موردنیاز با دریجه خودکار
  5. اهرم اندازه گیر مواد
  6. تقسیم کننده سیمان (دو دریچه ای)
  7. تقسیم کننده مواد اضافی با دریچه برقی
  8. سیلوی سیمان
  9. چرخ حلزونی انتقال سیمان
  10. مخلوط کن بچینگ
  11. دریچه خروج سیمان با صفحه فشاری برقی
  12. فشار سنج آب برقی یا خودکار
  13. شیر سه جهته (خودکار)
  14. کمپرسور تهیه هوای فشرده
  15. جعبه فرمان بچینگ
  16. چکش ضربه زدن تخلیه (خودکار)
  17. دستگاه برقی نرم کننده سیمان (جهت تخلیه سریعتر)
  18. تسمه نقاله مخصوص مواد اضافی
  19. تسمه نقاله مدور مخصوص تقسیم کننده مواد

 

بچینگ

بچینگ دستگاهی است که برای ساخت بتن با حجم زیبا به کار گرفته می شود. بتن ماده ای تشکیل شده از شن و ماسه است که در آن سیمان و آب مواد اصلی به شمار می آیند، آب نقش روان کننده بتن را دارد و در کارایی بهتر آن تاثیر می گذارد و سیمان برای اتصال سنگ دانه های بتن به کار می رود، در مقاومت بتن تأثیرگذار است. آنچه بتن های پر حجم و سنگین ساخته شده در بچینگ را حمل و جا به جا می کند دستگاهی است با نام تاور کرین. در این مقاله با بچینگ و تاور کرین بیشتر آشنا می شویم. بچینگ از قسمت هایی تشکیل شده است که آن ها را بررسی می کنیم و درباره ان ها مختصر شرح می دهیم.

  1. سیلوهای سیمان: بخشی که در آن سیمان مورد نیاز جهت ساخت بتن ذخیره می شود، سیلو سیمان نام دارد که بسته به نوع و اندازه ایستگاه مرکز بتن، بین یک تا پنج سیلو می باشد.
  2. منبع ذخیره آب: آب مورد نیاز جهت تهیه بتن برای اضافه شدن به سیمان اندازه گیری و سپس به صورت خودکار وارد میکسر می شود.
  3. مخازن شن و ماسه: منبع شن و ماسه به صورت مجزا برای ذخیره سازی شن و ماسه می باشد.
  4. باسکول شن و ماسه: در این بخش، سن و ماسه مورد نیاز برای ورود به میکسر اندازه گیری می شود.
  5. باسکول سیمان: سیمان به صورت مجزا در این بخش ذخیره و نگهداری می شود.
  6. دیگ میکسر: ظرف بزرگی که مواد اولیه و اصلی بتن یعنی سیمان، آب، شن و ماسه پس از اندازه گیری جهت مخلوط شدن، وارد آن می شوند.
  7. اتاق اپراتور: اتاقی مخصوص به شخصی که بعد از بررسی کمیت ها و حجم داده شده، بر صحت کار نظارت دارد و کنترل های لازم را انجام می دهد.
  8. حلزونی های انتقال سیمان: این بخش، سیمان ذخیره در سیلوها را به باسکول انتقال می دهد.
  9. کنتور آب: حجم آب مورد نیاز در هر بچ را اندازه گیری می کند.

تعداد استفاده از بچینگ برای هر پروژه متفاوت است، برای مثال در پروژه های سدسازی، تونل سازی، پل سازی و همانند آن از چند بچینگ و تاور کرین همزمان استفاده می شود. برای انجام پروژه هایی همچون برج سازی، سیلوسازی، سد سازی، ساختمان سازی، پل سازی، تونل سازی و حمل بسیاری از کالاها در بنادر استفاده از تاور کرین به عنوان یک دستگاه ضروری است که اهمیت زیادی دارد در حمل و نقل بتن های تولیدی بچینگ دارد.

 

 

 

تاور کرین

جرثقیل برج سازی را تاور کرین می نامند که یکی از مهمترین و پرکاربردترین ابزارها و دستاوردهای بشری در پیاده سازی علم معماری و مهندسی عمران می باشد. تاور کرین بهترین وسیله برای حمل بتن های ساخته شده توسط دستگاه بچینگ است که در پروژه های عمرانی و شهرسازی نقش مهمی دارد. تاور در انواع مختلفی موجود است و همگی مطابق با یک دستورالعمل قادر به انجام باربرداری و جا به جایی بتن ساخته شده توسط بچینگ می باشند. این دستورالعمل ها شامل موارد زیر می باشد:

  1. قدرت باربرداری:

قدرت باربرداری در تاور کرین بر مبنای ساختاری است که می تواند بتن ساخته شده در بچینگ را از روی زمین بلند کند. الکترو موتور تاور کرین به گیربکس و از گیربکس به درام یا همان وینچ متصل است و عمل بلند کردن از روی زمین انجام می دهد. جهت حفظ ایمنی دستگاه برای جلوگیری از بلند کردن بار بیش از حد مجاز، از یک زاننده و هدایتگر فرمان استفاده می گردد، البته بیشتر این کنترل بر عهده یک سری میکرو سوئچ می باشد و ایمنی دستگاه را حفظ می کند. قدرت باربری تاور کرین را تناژ می نامند.

  1. قدرت مانور بار به سمت جلو:

اگر وزن باری که توسط تاور از روی زمین بلند می شود بیش از حد مجاز باشد، میکرو سوئچ ها اجازه حرکت به جلو را نخواهند داد. اما اگر طبق قوانین و مجوزهای تعریف شده برای دستگاه باشد، تاور کرین مانور حرکت بار به سمت جلو را خواهد داشت که به آن شاریوت به جلو می گویند. عکس این عمل شاریوت به عقب است که حرکت بار به سمت عقب خواهد بود.

  1. قدرت مانور گردشی:

یکی از بهترین ویژگی های تاور کرین توانایی و قدرت چرخشی آن در شعاع 360 درجه می باشد که به راحتی بار و بتن های تولید شده در بچینگ را به هر نقطه دلخواه حمل و منتقل می کنند. این عمل توسط توسط ۱یا ۲ الکتروموتور و ۱ یا ۲ گیربکس انجام می شود. میکرو سوئیچ ها در این مورد نیز به طور هوشمندانه عمل می کند و درصورت بروز مشکل، جهت حفظ ایمنی از چرخش تاور کرین جلوگیری می کنند.

  1. قدرت حرکت حرکت:

تاور کرین خود قدرت جا به جایی دارد و روی زمین از نقطه به نقطه دیگر حرکت می کند. برخی از تاور کرین ها با استفاده از ریل قابل جا به جایی هستند و برخی دیگر از زنجیره هایی مانند زنجیره های تانک استفاده می کنند، بعضی از تاور کرین ها مجهز به چرخ خای لاستیکی هستند و با استفاده از ان ها حرکت می کنند. البته معمولاً کلیه حرکت این دستگاه ها توسط الکترو موتور های برقی و گیربکس های بسیار قوی که مجهز به ترمز های قدرتمند هستند،  صورت می گیرد.

  1. قدرت ارتفاع گیری با افزایش ارتفاع:

و اما تاور کرین چگونه ارتفاع می گیرد. بعد از ان که تاور کرین نصب شد، جهت ارتفاع گگیری از قدرت مونتاژ دستگاه کمک گرفته می شود، که مستلزم یک سری عملیات بسیار حساس می باشد و برای افزایش طول ارتفاع از قطعه های ارتفاعی با نام سکشن، استفاده می شود. با کم کردن این سکشن ها ارتفاع نیز کم خواهد شد. (البته این مهم است که بدانید برخی از این عملیات مطابق با دستورالعمل های سازنده ان ها متفاوت خواهد بود و باید به آن توجه شود) نکته مهم: کلیه مراحل نصب، مونتاژ، ارتفاع دادن، بستن و ... می بایست توسط نیرو های متخصص و کار آزموده قرار گیرد زیرا کو چکترین اشتباه می تواند خطرات جبران ناپذیری به بار آورد.

 

    دفتر فروش : تهران خيابان سعدی جنوبی

   کوچه فخرايی پاساژ فرهاد همکف پلاک 35

تماس دفتر : 02133970936 - 02133943834

 

انبار : تهران کمربندی آزادگان از غرب به

شرق50 متربعد از علی آباد قاجار قبل از

پمپ بنزين انبار جهان

تماس انبار: 02155257994 - 02155257995

 

عکس ها و اطلاعات ثبت شده در وبسایت به صلاح دید شرکت قابل تغییر می باشد

لطفا جهت کسب اطلاع دقیق قیمت ها با شرکت تماس حاصل فرمایید